21 april 2012

NEW IN | First pair of Vans

Je kan wel zeggen dat Vans de populairste schoenen zijn van het moment. Zowat iedereen heeft tenminste een paar in zijn bezit en draagt ze met veel plezier. Er zijn verschillende varianten, ze zijn mooi op zich en lopen nog eens geweldig. Bovendien zijn ze niet zo heel duur, ook een pluspunt. Dus ja, ook ik kon niet achterblijven. Als late paascadeautje kreeg ik van m'n mama mijn eerste paar Vans!


Zoals je ziet zijn het vrij simpele geworden, maar alsnog ben ik er superblij mee. Het zijn dus donkergrijze geworden met een soort van streepjesmotiefje erin. Ook al wou ik dikke zolen, wegens de beperkte keuze in de winkel zijn het toch normale geworden. De paarse details maken het geheel af voor mij, echt leuk! Ik ben dus echt blij met m'n nieuwe schoenen! Ze lopen inderdaad heerlijk en staan vrijwel overal bij. Bij mij volgende bezoekje aan Antwerpen ga ik zeker eens een kijkje nemen in de Vans shop voor een tweede paar! 

Hebben jullie Vans? Hoe zien ze eruit?

XOXO

2 opmerkingen:

  1. Mooie Vans! Ik heb gewone zwarte met hoge zool. Niets speciaals :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Vans-gasm!
    Ik heb zo van die typische Vans-sloefkes: lichtroze met witte doodskopkes op. Dikke liefde maar ondertussen he-le-maal versleten.
    En dan nog een soort van zwarte ballerina sloefkes met grijze doodskopkes (jep!)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie zou fijn zijn, bedankt daarvoor! <3