5 april 2012

SUMMERPROOF | Hair, make-up & nails

Nu ons lichaam helemaal is klaargestoomd voor de zomer is het tijd om ons lichaam extra in een zomerse sfeer te brengen door middel van ons haar, onze make-up en onze nagels aan te passen aan dé laatste trends van dit seizoen. Benieuwd? Klik dan snel verder!


 Dit seizoen mag je best een uitpakken met je haar. Ten eerste is de wetlook helemaal in. Een flinke dosis gel gebruiken is hier de boodschap (persoonlijk niet de meest favoriete trend voor mij). Toch liever een andere manier toepassen om je haar mooi te laten liggen? De vlechten zijn ook nog helemaal in, en dat in verschillende soorten: een vlecht als haarband, maar ook een vlecht en zo verwikkeld in een knot, want ja, die is er ook nog! Om er nóg een andere trend bij te voegen kan je je haar strak naar achteren trekken. Heb je je haar toch liever los? Maak dan een middenscheiding om trendy te zien of fake een pony door de pluk naar de zijkant te gooien en met een mooie spel vast te zetten (love it!). Hou je toch meer van wat gewaagdere kapsels? Dan zijn er de felle kleurtjes of pasteltinten voor in je haar! Een mooi dip dye-effect kregen is het van het, en voor de durvers onder ons: je coupe helemaal voorzien van een lekkere tint zoals roze of lichtpaars! ;')


Bij de make-uptrends is er voor ieder wat wils! Degenen die graag opvallen kunnen ofwel het accent op hun lippen of ogen leggen door middel van een fel kleurtje als blauw. Verder steelt goud en andere metallic kleurtjes de show op oogleden, maar ook wenkbrauwen! Je ogen in de kijker zetten zonder een opvallende oogschaduw? Het kan! De oplossing is hiervoor kattenogen creëren door middel van een eyelinerwing, aangepast aan jouw wensen: dik, dun, subtiel, opvallend... Aan de meiden die het graag rustig en naturel houden is er ook gedacht. Gedaan met epileren, want borstelige wenkbrauwen mogen dit seizoen. Eveneens als géén make-up, dus geen foundation en concealer. Een stralende huid creëer je door goed te verzorgen: reinigen en exfoliëren! Om toch een naturelle make-uplook te verkrijgen kan je kiezen voor zachtroze lippen, lange (nep)wimpers en een mooie blush: roze voor een jeugdige look, koraal voor een gezonde uitstraling.

Over de nageltrends kunnen we zeer kort zijn, want eigenlijk mag zowat alles. Van pastelkleurtjes tot flashy zomerkleuren tot en met zelfs neontinten. Vooral groen steelt qua kleur de show: van appeltjesgroen tot emerald. En ook lavendelkleurig paars doet het goed. Ja, mogelijkheden genoeg!

Welke haar-, make-up- en nageltrends spreken jullie het meeste aan?

XOXO

2 opmerkingen:

  1. Leuk artikeltje (:
    Meestal volg ik de trends toch niet echt op en doe gewoon mijn eigen ding :)
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk artikels! Bij het haar vind ik het leuk als de pony zo op zij wordt gedaan, gelijk op de middelste en rechtse foto in de middelste rij ! Die oog make-up vind ik ook erg mooi :-) ... En die lakjes wil ik ook allemaal :D ...

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie zou fijn zijn, bedankt daarvoor! <3