19 februari 2012

DIARY | 01

Ik heb besloten om elke zondag (proberen althans) een blogpostje te typen dat dient als dagboek van de voorbije week. Hopelijk houd ik het vol en vinden jullie het leuk om dit te lezen. Veel plezier!



Maandag, 13 februari 2012
Vorige week maandag begon al heel slecht. Rond een uur of half zeven werd ik wakker door de stem van m'n moeder en nog half slaperig strompelde ik uit m'n bed, ziek. Ik was misselijk, draaierig en had hoofdpijn. Toen er na een kwartiertje nog eens buikpijn bijkwam besloot ik thuis te blijven en moest ik mee naar de dokter. Die stelde vast dat ik een lichte soort van buikgriep had. Ik mocht dus de hele dag in m'n bedje liggen. Gelukkig konden een goed boek, ELLE en Disney Channel me een beetje gezelschap houden. 's Avonds voelde ik me al gelijk wat beter en mocht ik al m'n schoolwerk inhalen. Oh jee....

Dinsdag, 14 februari 2012
Van de dokter mocht ik thuisblijven tot woensdag, maar ik voelde me al goed genoeg om dinsdag naar school te gaan. Dat deed ik dus. In de voormiddag hadden we medisch schoolonderzoek. Heel leuk. We hadden een mannelijke dokter die naar werkelijk alles keek met een glimlach tot zijn oren. "Eventjes naar de beharing kijken....", ik hoor het hem nog zeggen. Maar goed, verder kregen we ook een spuit tegen de klem (mijn arm is zo'n 3 à 4 dagen stijf geweest) en verder was het dat wel. En inderdaad, niks over Valentijn. Voor singles als mij die net in een moeilijke periode zaten in dat gebied was deze dag niet zo fijn.

Woensdag, 15 februari 2012
Woensdag was een erg saaie dag. De dag starten met een uurtje chemie kan je hele dag al zowat naar de vaantjes helpen. Verder hadden we nog een uurtje Engels, Latijn en wiskunde. Allemaal zeer interessant dus. In de namiddag had ik ook niks speciaals gedaan. "Huiswerk gemaakt", wat gedanst op de Wii (Just Dance 3) en oh ja, natuurlijk: ik ben gestart met mijn nieuw blogje waar ik nog altijd heel tevreden mee ben! :)


Donderdag, 16 februari 2012
Nog zo'n saaie, doordeweekse schooldag waarop niet veel te beleven valt. In de voormiddag twee uur wiskunde en twee uur Latijn hebben is echt om dood te vallen. In de namiddag hadden we nog Frans, aardrijkskunde en Nederlands in té warme lokalen. Ik was erg blij toen ik thuis was! Gelukkig moest ik niks van schoolwerk doen aangezien we vrijdag geen les hadden.


Vrijdag, 17 februari 2012
Tegenover donderdag was vrijdag een zeer leuke schooldag. Het was de laatste dag school voor de krokusvakantie en we hadden geen les, maar wel een relatiedag waar je hier een verslagje van kon lezen. Na de relatiedag ben ik snel naar de bib gefietst om m'n boeken terug te brengen waarmee ik alweer te laat was en dus boete moest betalen en daarna bracht ik een bezoekje aan de schoonheidsspecialiste om m'n bovenlip te ontharen. Ik had een erg fijne dag, tot ik buitenkwam. Ik zag een jongen waar ik een tijdje terug heel leuk contact met had. Ik had een erg fijne tijd met hem: leuke gesprekken, aardig wat gecamt (is dat juist?) en tja, ik vond hem leuk en dat was wederzijds ook zo. Maar het verwaterde en na een tijdje had hij een vriendin. Eerlijk gezegd was ik er echt kapot van, maar goed. Ik zag hem dus, herkende hem meteen en hij mij ook. Maar in plaats van naar hem toe te stappen en met hem te praten reed ik gewoon door. Nu heb ik er erg veel spijt van. Maar ja, je kan de klok niet terugdraaien. Ik ben toen nog de hele avond droevig geweest... en nu stiekem nog, maar... het gaat.

Zaterdag, 18 februari 2012
Saaie dag, niks gedaan. Lekker lui geweest. Heerlijk om de vakantie te starten.

Zondag, 18 februari 2012
De dag gestart met een heerlijk, uitgebreid ontbijt met pistolets, eieren met spek, cornflakes met melk en fruitsap. Vervolgens 1,5 uur onder een lekker warme douche gestaan en m'n nieuwe shampoo van Lush uitgeprobeerd (liefde voor dat spul!). En verder, tja... zoals een echte zondag: lekker lui geweest. Zo meteen gaan we de overschot van koffiekoeken van vanmorgen opeten. En vanavond misschien filmpje meepikken? Ik weet het nog niet. Anyways, zondagen zijn saai.

XOXO

1 opmerking:

  1. Wat jammer van die jongen, gun het je heel erg! Verder zijn dit soort posts echt superleuk om te lezen!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie zou fijn zijn, bedankt daarvoor! <3